Bygga Brygga

RING OSS - 08-420 028 68

Bygga fritidshus

Vi bygger fritidshus i skärgården

ML Byggkonsult AB har kapaciteten att fullfölja uppdrag som berör bostadsbyggen och entreprenader av fritidshus, tillbyggnader och komplementsbyggnader, som till exempel Attefallshus och Friggebod. Vi kan även hjälpa dig bygga brygga.

Ta kontakt för bygge av fritidshus, villa och sjötransport i Stockholms skärgård!

Särskilda förhållanden i skärgården

Att bygga fritidshus i skärgården är inte riktigt som att bygga på andra ställen dit du lätt kommer åt med timmer. Många gånger är båt det enda transportmedlet för att kunna bygga fritidshus i Stockholms skärgård. Allt detta har vi förberett för och har därför redskap och utrustning för det arbetet. Vårt arbetsfartyg Minitor gör att vi kan utföra de frakter som krävs för att kunna bygga fritidshus. I vissa fall behöver vi ta hjälp av kompletterande byggkran, helikopter och personal – som vi i så fall hyr in – för att kunna se till så att du, som är kund, ska få den helhetslösning som du behöver för fritidshuset. Vill du ha en bygga till ditt fritidshus? Vi hjälper även till att bygga brygga åt privatpersoner.

Vi har kapaciteten för villabygge

Vill du bygga villa i skärgården, går det minst lika bra då ett sådant bygge kräver den kapacitet som vi kan erbjuda. Det som du som bostadsägare bör tänka på, är på likadant sätt som när du planerar övrigt bygge i skärgården; huset kommer att ta emot mer av väder och vind än på andra ställen. Stockholms skärgård är en plats med mycket nederbörd och starka vindar under hela året. Det är bäst att alltid ta med det i planeringen av bygget; att välja rätt material och konstruktion är därför viktiga komponenter för att få ett hus med lång hållbarhet.

Med vår långa erfarenhet av skärgårdsentreprenad kan vi ge rätt råd till dig som planerar ett fritidshus i Stockholms skärgård.

Sjötransport

Vi är en firma som kan erbjuda helhetslösningar för fritidsbyggen i Stockholms skärgård. Här jobbar vi med alla slags entreprenader, som konsulter och fastighetsbolag. Nyligen har vi byggt brygganläggningar, nyproduktion och renovering av fritidshus i skärgården. Med vårt arbetsfartyg Minitor har vi möjlighet att erbjuda sjötransporter av stora volymer och möjliggör för oss att kunna erbjuda olika slags skärgårdsrelaterade jobb. Vi hjälper även dig som vill bygga brygga.

Magnus Lindquist Byggkonsult AB


Mariehällstorget 6
168 72 Bromma

08-420 028 68

[javascript protected email address]

5569029654


Brygga

Fritidshus

Sjötransport


logo-image

Om Oss

ML Byggkonsult erbjuder entreprenad för bryggor och fritidshus i Stockholms skärgård.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Magnus Lindquist Byggkonsult AB

Org nr: 5569029654
Mariehällstorget 6
168 72 Bromma
Tel: 08-420 028 68

Hitta hit